Hydraterende nachtverzorging.

Beschikbare formaat

Aquasource Everplump Night

Hydraterende nachtverzorging.

​s Nachts slaap je, maar je huid stopt nooit met werken. In feite werkt je huid zelfs harder waardoor het tot 4X meer water verliest*.

Onze nieuwe veerkrachtige geltextuur die zelf-hervormt & als het ware een natuurlijke tweede huidbarrière creëert om de huid te omhullen & te verrijken met intense hydratatie gedurende de nacht. Terwijl je slaapt, komt je huid terug in vorm: de huid voelt gevoed & volumineus bij ontwaken. De in het donker gecultiveerde algextract is in staat om een extract rijk aan ‘energieopwekkende’ moleculen te produceren. Op de huid helpt dit extract de huid te herstellen en voeden voor een ultra gerevitaliseerde, goed uitgeruste uitstraling.

Terwijl je slaapt, komt je huid terug in vorm: de huid voelt gevoed & volumineus bij ontwaken.
Zie en voel het verschil na 1 week**: de huid voelt jonger, steviger & elastischer aan. Tekenen van vermoeidheid kenmerken de huid niet meer.

*Publicatie **Consumententest, 50 vrouwen

Ingrediënten

IN HET DONKER GECULTIVEERDE ALGEN
LIFE PLANKTON

Bewezen resultaten

​NA 1E GEBRUIK:
Intensief gehydrateerd & geregenereerd
NA 1 WEEK:
Huid voelt steviger & elastischer aan

Textuur

​INNOVATIE: een veerkrachtige geltextuur die zelf-hervormt & als het ware een natuurlijke tweede huidbarrière creëert. De zwarte kleur is afkomstig van de natuurlijke extracten die het bevat. Zonder paraben - zoner siliconen - zonder kleurstoffen

Applicatie

​Breng een rijkelijke hoeveelheid aan op gezicht en hals, voor het slapen gaan. Masseer de formule in met circulaire bewegingen gedurende 1 minuut & wacht 2 minuten totdat de formule is ingetrokken voor het slapen gaan. Vermijd lippen & oogcontouren.

Deel dit product

Kies uw winkel

Aquasource Everplump Night Aquasource Everplump Night Hydraterende nachtverzorging.

Biotherm nieuws

Bevestiging

Je bericht is verzonden.

Automat:ee